Sophie (15) organiseert concert

We hebben allemaal wel eens een briljant idee. Maar zie daar maar eens echt werk van te maken. Dat lukt lang niet iedereen. Maar de 15-jarige Sophie laat zich door niets en niemand tegenhouden, en organiseerde zélf een concert van YouTube-sterren Bankzitters in haar Enkhuizen.

Om de band te laten optreden in haar woonplaats moest van alles geregeld worden: sponsors, kaartverkoop, een locatie, vrijwilligers en beveiliging. Allemaal nieuw voor Sophie, maar dat liet de ondernemende Enkhuizer niet afschrikken.

Voor de aanvraag van subsidie bij gemeente Enkhuizen benaderde Sophie MADhouse voor wat advies en hulp. Uiteraard ondersteunen we dit cultureel ondernemerschap enorm. Als je iets wilt, ga het dan maar gewoon doen! Er is (bijna) altijd meer mogelijk dan je vooraf denkt. De subsidie werd gegeven en de organisatie raakte in een stroomversnelling. Binnen no-time was het concert uitverkocht met als gevolg dat 800 jongeren uit heel Nederland op 22 april een geweldige avond beleefden in De Nieuwe Doelen.

Foto van optreden Bankzitters in Enkhuizen
© Copyright - MADhouse | MENS