Eva Lena

Zangles

Eva Lena

Zangles

Houd jij van zingen en droom je er stiekem over om te schitteren op het podium? Of zing je met veel plezier samen met je beste vriend of vriendin? Eva Lena Music geeft zangles in Andijk: op een speelse manier en altijd zoveel mogelijk op maat, met de songs die jij het liefst wil zingen.

Meer zelfvertrouwen door zingen
Privé-les kan ook een uitstekende manier zijn om wat meer verlegen kinderen te laten wennen aan het zingen met iemand anders. Eva helpt je om meer zelfvertrouwen te krijgen met je stem en performance.

Alleen of samen
Als je het leuk vindt om samen met een vriendje of vriendinnetje of een broertje of zusje, zangles te nemen, dan kan dat ook. Hiervoor gelden speciale tarieven.

Wat gaan we doen?
In de lessen wordt er aandacht besteed aan je houding, ademhaling, presentatie, timing en eenvoudige technische oefeningen. En daarna? Aan de slag met jouw favoriete nummer. Je leert namelijk het beste als je doet wat je leuk vindt. Plezier staat daarom altijd voorop!

Proefles
Lijkt het jou leuk om zanglessen te volgen, maar wil je eerst een keertje proberen zodat je kunt ontdekken of het echt iets voor je is?
Vraag dan een proefzangles aan.

Meer weten over deze lessen?

© Copyright - MADhouse | MENS